Diensten
 Webdesign
 Applicatie ontwikkeling
 Webhosting
 Domeinnaam registratie
 Grafische vormgeving
 Multimedia presentaties
 Zoekmachine optimalisatie
webhosting websitehosting hosting website websites domeinnaam domeinnamen domein domeinen registratie server
Telahost Titel Telahost logo
Introductie Diensten Portfolio Contact
Diensten \ Webdesign
"Waarom heb ik een website nodig?"
"Wat kan een website voor mijn bedrijf doen?"

In veel gevallen kan een website de plek zijn, waar een potentiŽle klant voor het eerst met uw bedrijf in aanraking komt. Omdat de eerste indruk zo belangrijk is voor verder contact, moet uw website van een goede structuur zijn voorzien, gebruiksvriendelijk zijn en een correcte representatie vormen van uw bedrijf en uw bedrijfsidentiteit. Van groot nut is het, dat een website 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk is. Voor de eventuele ondersteuning, die u bij uw product aanbiedt, is dit een belangrijk hulpmiddel.

Het internet wordt een steeds gangbaardere plek om handel te drijven. De populariteit van webshops is groeiende en met de opkomst van sociale media, is er een demografie beschikbaar, die voorheen alleen via traditionele media was te bereiken. Sociale media hebben een enorme verschuiving te weeg gebracht voor wat betreft de manier waarop wij communiceren en ook op het gebied van de snelheid waarmee informatie zich verspreid. Het is een tijd geworden van een persoonlijke verstandhouding tussen bedrijven en hun klanten.

In ogenschouw genomen dat de aard van een website sterk kan variŽren, kun je in zijn algemeenheid stellen dat er een R.O.I. (return of investment) moet zijn. Oftewel, het moet iets opleveren. Dat kan in de vorm van directe verkoop, maar ook op het vlak van aftersales of aquisitie. Gekoppeld aan een goed marketingplan (Met aandacht voor: sociale media, SEO, PPC, de mobiele markt, etc.), is het zaak om uw bestaande en potentiŽle klanten aan te spreken.

"OK, nu heb ik een goed bezochte website. Hoe houd ik dat zo?"

Hiervoor is het belangrijk om relevante en interessante informatie aan te bieden en dit ook te blijven doen! Dit betekent dat u uw website, qua informatie aanbod, periodiek moet vernieuwen. Afwisseling doet eten. Een bezoeker/klant moet worden gestimuleerd (worden verleid) om naar uw website te blijven bezoeken.


Er zijn vele factoren die het succes van een website bepalen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via deze link of door te mailen naar: info@telamedia.com.
Algemene voorwaarden  /  Privacybeleid